Zojuist is bericht naar buiten gekomen dat de Gemeente Alkmaar heeft besloten het kermisterrein eerder te sluiten. Normaal gesproken zou het terrein open zijn tot 23:00 maar dat is vervroegt naar 21:00 vanwege de zogenaamde drukte.

Tevens is er ook opgeroepen aan de mensen niet meer naar het kermisterrein te komen.

Gisteren hebben wij zelf deze kermis bezocht en naar ons idee liep alles netjes en zeer georganiseerd. Het was druk maar iedereen lette zoveel als dat mogelijk is op de zogenoemde 1,5 meter afstand en de looprichtingen die aangegeven zijn.
Wij verbazen ons er dan ook over dat de gemeente dit besluit heeft genomen. Vooral omdat wij van mening zijn het zinloos is een terrein eerder te sluiten omdat je dan een grotere toestroom gaat creëren.

Al met al zijn wij vanzelfsprekend al erg blij dat de exploitanten de kans hebben gekregen wel gewoon deze kermis te draaien.

Wij kijken  erg uit naar de kermis in Den Haag