De laatste tijd is er erg veel te horen geweest over de kermissen in Nederland. nu het allemaal weer rustig aan terug gaat naar normaal word het ook steeds meer duidelijk welke wel en welke niet doorgaan. Zo is het al even duidelijk dat de Tilburgse kermis gelukkig wel doorgaat maar wel eventjes iets anders dan dat we gewend zijn.

We hoeven jullie niet uit te leggen dat de Tilburgse kermis de grootste is van de Benelux maar dat zal dit jaar toch eventjes anders zijn helaas. De kermis zal van 17 tot en met 26 juli op drie pleinen verdeeld staan en er komen in plaats van c.a 200 attracties maar 50 attracties. Dit is zojuist bekend gemaakt

De attractie de er zeker zal staan is het reuzenrad op de Spoorlaan. Wat er verder nog komt is helaas nog niet bekend maar je kan erop vertrouwen dat Tilburg er alles alles aan doet om er weer wat moois van te maken.