Het is bijna zover. Op het moment van schrijven duurt het nog 7 dagen tot we weer mogen zwieren en zwaaien en weer kunnen genieten van een heerlijke oliebol of suikerspin. Veel exploitanten hebben hun slaapplaats op Het Laar al gevonden.

Maar wat kunnen we nou eigenlijk verwachten?

Zoals we ondertussen allemaal wel weten is De Tilburgse Kermis de grootste van de Benelux. Gemiddeld 230 attracties verdeeld over drie kilometer staan klaar om zo’n 1,5 miljoen bezoekers te vermaken. Voor het eerst is er een Beach club te vinden. Deze komt te staan bij De Heuvelring. Dit jaar kan je De Tilburgse Kermis ook vanuit de lucht bewonderen. Voor €42,50 kan je een kaartje kopen en in een 6 minuut durende rondvlucht het kermis terrein van bovenaf zien. Kaartjes zijn te bestellen bij storyfabrique.

Sinds dit jaar heeft De Tilburgse Kermis een nieuwe Kermiswethouder. Erik de Ridder heeft na 5 jaar trouwe dienst een andere functie gekregen. Zijn opvolger Rolph Dols zal daarom deze taak gaan vervullen. Wij wensen hem heel veel succes en bovenal heel veel plezier!

 

Houd deze pagina in de gaten want er zullen nog veel meer leuke feitjes aan komen!