De eerste kermis die we dus hebben gedaan was de kermis in Etten-Leur. Een gezellig leuk plaatsje in Brabant.
Bij aankomst werden we al hartelijk ontvangen door een van de organisatoren van deze kermis. Na een drankje werden we gebracht naar het Luna park die er dit jaar voor de 100ste keer staat.

Deze al oude maar zeer goed onderhouden attractie gaat al enige tijd mee en blijft een plezier voor jong en oud. Bezweten kinderhoofdjes proberen hun weg te vinden naar de uitgang door allerlei obstakels heen. We hoeven verder niet uit te leggen hoe het gaat want wie kent hem nou niet?

Het kermis terrein is groot maar goed en duidelijk opgesteld. Voor iedereen is er wel iets te doen. Er staan groot vermaak attracties zoals de Snow Jet, de Showtime, de Speedbooster en de Disco Jumper. Maar ook voor de aller kleinste is er wat te doen. Zo zijn er draaimolens, de Mini cars, de Buggy ride en de Beach Jumper. Daar tussen in zijn er uiteraard eet zaken en kans spelen te vinden.

Het was een gezellige drukte op en rond het kermis terrein, iedereen zag er tevreden uit en wist zich goed te vermaken. De kinderen hadden vrolijke rode snoetjes en keken hun ogen uit. Nieuw op de Ettense kermis was de World of the living dinosaurs. Deze viel ook erg in de smaak bij niet alleen de kinderen maar ook de ouders keken hun ogen uit.

Het terrein zelf was goed begaanbaar en schoon. Genoeg prullenbakken om het papiertje van je wijnbal weg te gooien. Genoeg eet & drink zaken en voldoende leuke activiteiten rondom het terrein.

Midden op het kermis terrein zit café/hotel het witte paard. Een gezellig terras waar je een heerlijk drankje kan doen. Er is een klein strandje gecreëerd wat een hele gezellige sfeer geeft. Op het moment dat wij er zaten was het helemaal vol maar daar merkte je aan het personeel niets van. Ze waren erg snel en vriendelijk.

De kermis is nog tot 3 juli dus kom snel een kijkje nemen.