Over precies 60 dagen barst het kermisplezier weer los in Tilburg. Er is al veel bekend gemaakt van wat er allemaal komen gaat en wat we kunnen verwachten. Hier even de nieuwe activiteiten op een rijtje.

1. Een grote geel duikrestaurant
Vanaf dit jaar staat er in de Piushaven een grote gele duikboot met een heus restaurant erin. Er zal daar een compleet verzorgd 4gangenmenu geserveerd worden.

2.De Beach club
Hier hebben we het al eerder over gehad maar toch zetten we hem er nog een keertje bij.
Op de kop van de Heuvelring verschijnt er dit jaar een echte beach club. 300 vierkante meter aan strand, cocktails en hangmatten een mooi recept om dus echt even tot rust te komen na al die kermis drukte. Gezien de positieve weersvoorspellingen deze zomer zal het een zeer mooie toevoeging zijn!

3. De Laser pix
Dit is een nieuwe variant van Duck Hunt. Je gaat in een karretje zitten (darkride) en je wordt bewapend met een lasergun. Tijdens de rit zul je verschillende doelen tegen komen waarop je moet richten (Doe maar net of je schoonmoeder er tussen staat)

4. Het Circus
Tijdens de gehele kermis zal Circus Carero voorstellingen gaan geven, dit zal gepresenteerd worden door de jongste circusdirecteur van Europa! Zeker kijken dus!