Wij beginnen onderhand een nieuws site te worden die enkel nieuws brengt over kermissen en rellen. Helaas komt dit ook steeds meer en meer voor. Mensen en dan vooral jongeren schijnen alleen nog maar naar de kermis te komen om een lekker potje te rellen. Zo laatst in Bussum en in Amsterdam.

Vanavond is de kermis in Rijswijk eerder gesloten omdat een zeer grote groep jongeren met elkaar op de vuist gingen. Er zouden bushokjes gesloopt zijn en er zou met een winkelwagen een auto vernield zijn. Er was veel politie op de been om deze grote groep uiteen te drijven. Dit is gelukt.


 

Enkel toen wij er waren leek het erop dat de jongeren elkaar weer op gingen zoeken. Meerdere voertuigen waaronder auto’s en scooter’s reden in de wijk zonder verlichting de kant van de kermis op.

Het is niet bekend wat de oorzaak is van deze rellen.

Ook op de kermis in Bergschenhoek zijn enkele opstootjes geweest. Ook hier is er verder niet meer informatie bekend dan dat de politie ingegrepen heeft.

Wij van team KermisTeller betreuren dit soort incidenten enorm en willen deze groep beroeps mongolen graag melden dat ze dit maar lekker thuis moeten doen!