Het is niet de eerste keer een vechtpartij op de kermis. Onlangs in Amsterdam en nu voor de zoveelste keer in Bussum. Van vrijdag op zaterdag en van zaterdag op zondag is de hel weer losgebarsten daar.

Volgens getuigen was op de hoek van de Brinklaan met de Nieuwe Raadhuisstraat een grote vechtpartij met werd er later een jongen afgevoerd door de politie.


Ook bij de McDonald’s aan het Veerplein sloegen wat burgers op hol. Volgens getuigen werden ook hier twee jongens aangehouden na een vechtpartij.Door deze onrust besloot de McDonald’s de deuren eerder te sluiten. Ook een bushokje moest het ontgelden.

In Bussum blijkt het een trouwe traditie te worden om tijdens de kermis een flinke matpartij te houden. Vorig jaar in oktober werden er namelijk ook al meerdere arrestaties verricht door de politie vanwege vernielingen, vechtpartijen, mishandelingen en intimidaties. Toen zou het gaan om een kleine 200 relschoppers.
Het is niet bekend hoeveel relschoppers er het afgelopen weekend betrokken waren.