Vanaf vandaag is de Kermis begonnen in Almere-Buiten. Een kleine maar gezellige kermis die gelijk begon met een prikkelarm moment.

Tussen 12:00 en 14:00 was er voor de mensen die niet goed tegen harde geluiden en felle lampen kunnen een prikkelarme kermis. Je zag de kinderen en volwassenen genieten van hun momentje. Een moment die eigenlijk op alle kermissen terug zou moeten komen. Gelukkig gebeurd dit ook steeds vaker.

De kermis zelf

De kermis zelf is niet erg groot maar daarom niet minder gezellig. Alles staat goed en overzichtelijk opgesteld en niet geheel onbelangrijk is alles redelijk rolstoelvriendelijk. Alles is voor iedereen wel begaanbaar. Misschien de volgende keer ook nog toiletten voor de mensen met een beperking en het is compleet!

Aanbod

Qua attracties is het leuk. Voor ieder is er wel wat te doen. Voor de kleintjes is er het traditionele eendjes vangen, touwtje trekken en de kindersport. Voor de tieners, de Breakdance, The Heartbreaker en de Need 4 Speed. De volwassenen kunnen uiteraard ook gebruik maken van de eerder genoemde attracties en voor hen is er ook een mooi gok halletje neergezet met verschillende prijzen. Vergeten we nu bijna de Heroes City? Uiteraard mag de schietkraam niet ontbreken. En nee we zijn nog niet klaar. Ken jij een kermis zonder oliebollen, zoetigheid en de inmiddels niet weg te denken Churros? Je raad het al, deze zijn er ook.

Conclusie

Een kleine maar zeer gezellige gezins kermis waar je kinderen zeker plezier zouden hebben. Wil je echt wat groots ja dan is dit niets. Wij vonden het in ieder geval een super gezellige kermis.

Bekijk onze video hieronder.