Wij krijgen met enige regelmaat berichten binnen van mensen over kermissen, reclame en andere dingen.

Maar onlangs kregen wij wel een heel bijzonder bericht van Semmi. Semmi beheerd de pagina CodeGraphX . Zoals altijd nemen wij wel even een kijkje en dit sprak ons erg aan. Hij bouwt namelijk zelf met behulp van een 3D teken programma kermis attracties, maar dan wel op een manier waarop het lijkt dat je er echt bent.

Ruim 9 jaar geleden is hij ooit begonnen met het maken van simulaties en modellen. Hij heeft ooit 2 simulaties uit gebracht waar hij niet erg tevreden over was en nu hij 25 is wilde hij het graag nog een keer proberen.

Opnieuw, maar een stap verder met een voor hem totaal onbekend programma om 3D modellen te maken. Hij maakte het zichzelf nog veel moeilijker door niet de makkelijkste attractie te kiezen.
De keuze viel op de Summer Party Polyp (Van Chris en Anneke Eckelboom).
Het is hem gelukt en binnen 7 maanden heeft hij het voor elkaar gekregen.

“Ik ben erg trots op het resultaat”

En ook wij moeten toegeven, het resultaat mag er zeer zeker zijn! De bediening is mooi uitgelegd en de bewegingen gaan erg soepel. Niets is overdreven en niets ziet er nep uit. Integendeel je waant jezelf alsof je er zelf in zit!

Semmi heeft voor de komende tijd nog meer op de planning staan dus houd zijn Facebook pagina zeker in de gaten. Hieronder is een linkje te vinden naar zijn website en de game.

De website van de game