Een paar dagen terug hebben wij er al iets over gepost. De eerste veranderingen van de Tilburgse kermis waren bekend gemaakt.

Nu zijn ook de eerste attracties uitgelekt. De gemeente zelf heeft hun lippen stevig op elkaar maar jullie weten hoe het gaat!

Grootvermaak – Er zijn wat zaken waarvan we wel kunnen raden dat ie terugkeert naar de TIlburgse kermis. De botsauto’s vind je echt overal, de Powerpolyp, Reaktor, Eurocoaster , en de Ghost-Rider. Wij hopen stiekem dat de Mine Tower ook terug komt!

De Loopingcoaster – komt terug naar Tilburg. Vroeger stond deze in een Amerikaans pretpartk maar deze doet inmiddels wonderen op de kermis. Hij heeft ook al meerdere malen op de Tilburgse kermis gestaan.

Dit zijn uiteraard niet de enige attracties die naar de Tilburgse kermis komen. Hallo het is wel de grootste natuurlijk! Als er meer bekend is dan laten we jullie het zeker weten. Afgesproken?