Gisteren waren wij in Zoetermeer en dat was echt niet bepaald positief! De dag erop (Vandaag 21-10-2018) zijn we naar Breda afgereisd om daar de najaars kermis van Breda te bezoeken.

Breda een prachtige stad met een mooie geschiedenis, maar daar komen we nu niet voor we komen voor de kermis.
Een redelijke kermis voor het terrein dat beschikbaar is. Redelijk wat grootvermaak attracties waaronder de Reactor, de Booster xxl, Spookhuis en een heuse escape room!

Ja misschien ben ik als ex Bredanaar wel bevooroordeeld maar dit is echt goed verzorgt. Voor ieder wat wils, voor de kleintjes staat de dumbo, de wild west baan en nog een aantal leuke dingen. Voor de wat grotere is er een eerder genoemde escape room, spookhuis en de Breakdance. Maar ook aan het grotere publiek is gedacht! Er staan echt top attracties zoals de welbekende en populaire Reactor van Niek Moonen. Deze attractie doet het echt op elke kermis goed en heeft ook al op meerdere kermissen prijzen gewonnen waaronder in Tilburg!

Maar goed. De kermis is super, er is voor ieder wat te doen en overdag is het super gezellig.
Wij waren er niet ’s avonds en als ex Bredanaar weet ik dat er dan altijd wel ellende is.

Helaas is dat nog steeds zo. ’s avonds neemt de plaatselijke jeugd van Breda en Oosterhout de kermis over en is de gezelligheid er echt wel vanaf.

Al met al is het een super leuke kermis waar je voor jong en oud wat hebt. Beter dan de kermis in Zoetermeer.