De najaars kermissen zijn in volle gang. Nog even het helaas zit dan het kermisseizoen erop. De oliebollenkramen worden al uit het stof gehaald eventueel gerenoveerd om de november en december maanden weer volop te draaien. Maar even terug naar de najaarskermis. 

Vandaag zijn wij op de najaarskermis van Zoetermeer geweest. Vanaf Den Haag centraal met randstad rail 3 of 4 moet je naar halte Palenstein en vanaf daar mag je het uitzoeken. Gemiddeld 20 minuten lopen naar de kermis of 1 halte met de bus en dan nog een kwartiertje wandelen. Voor ons geen probleem maar kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen even handig is. Eenmaal bij het terrein aangekomen moet je een redelijk drukke weg over waar ze gemiddeld 80 rijden. Ook is daar de afslag naar de snelweg dus echt opletten geblazen. Eenmaal bij de locatie aangekomen valt het gelijk op hoe klein het is en hoe weinig versiering en of sfeer er hangt. Oké we waren er toen moest alles nog een beetje opstarten dus echt heel eerlijk is het niet.

Goed er was wat Halloween versiering en er schijnen ook echt wel super leuke Halloween activiteiten georganiseerd te worden maar het aanbod van de attracties viel bizar tegen. De booster s wel het grootste wat er staat. Het valt allemaal best tegen en heeft een bizar hoog mwaah gehalten. Ik wil er wel met klem bij vermelden dat dit absoluut niet komt door de exploitanten. Als dit meer naar de binnenstad was gebracht had het heel anders uitgepakt. Veel beter bereikbaar en veel gezelliger. Maar helaas worden dan ook de kosten veel hoger.

Al met al is het gewoon jammer van zo een mooi evenement en zal ik met dit relaas echt wel mensen tegen het zere been schoppen. Sorry!