Stiekem zagen wij dit al een klein beetje aankomen. Het is klaar met de Tilburgse winterkemis. Het geld dat bedoeld is voor de kermis gaat gebruikt worden voor de binnenstad.

In 2016 begon de winterkermis en stonden er zo’n 30 attracties in de binnenstad. Een kamelenrace, dumbo olifantjes, trampoline, de Bungee en zo zijn er nog wel een aantal. Geen van deze komt nog dit jaar naar Tilburg voor de winterkermis.

Volgens de verantwoordelijke gaat het niet om bezuinigingen. Het geld dat was gereserveerd voor deze kermis gaat naar een winters beeld in de binnenstad, kerstbomen verschillende activiteiten en de aankleding.

Vooral veel Licht

Wat er precies allemaal gaat gebeuren gaat de komende maanden duidelijk worden. Er gaat een verhaal de ronden dat er iets groots voor de Heuvelse kerk komt. Heel veel lampjes en 3D lichtopbjecten.

Een ijsbaan komt er in ieder geval niet.