Na weer een jaar lang wachten is het vandaag eindelijk zo ver! De Tilburgse kermis gaat weer van start. Om 15.00 gaan de attracties open.
Maar om 19.00 zal de officiële opening plaatsvinden op de paleisring door kermiswethouder Erik de Ridder samen met burgemeester Theo Weterings.

De kermisbraderie

Nieuw dit jaar op de Tilburgse kermis is de kermisbraderie. Iedere dag van 10.00 tot 22.00 staan tussen de Burgemeester Brokxlaan en de Willem II passage verschillende kraampjes met allerlei producten. Iedere dag is het weer een verassing wie er staat en wat ze verkopen. Alleen op vrijdag 20-07 is de braderie geopend tot 15.00.

Kermisexpositie

Uiteraard is ook de kermisexpositie er dit jaar weer bij. Op het Koningsplein in de Spiegeltent kun je alles te weten komen over het verleden van de kermis door foto’s van vroeger tot nu. Het hoogtepunt van de expositie is de miniatuurkermis gebouwd door de leden van Stichting Kermis-Cultuur.
De expositie start om 15.00 uur en is open tot 23 uur. Van 22 tot en met 29 juli is de expositie open van 13.00 tot 23.00 uur.

The Reactor

Er zijn ondanks de tegenvallende berichten over afzeggingen toch nog heel wat mooie grote attracties. The Gold Mine Tower, Chaos en uiteraard The Reactor zijn toch wel hele mooie attracties om naar te kijken en om in te gaan. The Reactor bevind zich op de Schouwburgring.
Durf jij het aan?